Yritys

Osaava ja luotettava tilitoimisto

Image
Tilipalvelu Tasetieto Oy on perustettu vuonna 2002 Vesilahden Narvassa.
Nykyisin Narvan toimiston lisäksi yrityksellämme on toimisto myös Lempäälän keskustassa. Osaavassa tilitoimistossamme on neljä työntekijää, ja yrittäjänä toimii Jarkko Nuora.
fas fa-users

Asiakkaat

Asiakkainamme on kirjanpitovelvollisia eri yritysmuodoista; osakeyhtiöitä, henkilöyhtiöitä, toiminimiyrittäjiä, maatalouden harjoittajia, asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä, osuuskuntia, yhteisetuuksia (tie-/kalastuskunnat) sekä yksityishenkilöitä.

Pääosa asiakkaistamme on lähialueilta eli Vesilahdesta ja Lempäälästä, mutta asiakkaita löytyy myös muualta Pirkanmaalta sekä Suomesta.

Pienenä yrityksenä tarjoamme taloushallintopalveluja lähinnä pieneksi luokitelluille kirjanpitovelvollisille; liikevaihto enintään 7,3 milj.euroa ja taseen loppusumma enintään 3,65 milj.euroa.

fas fa-university

Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen

Tilitoimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joten palvelumme laatua valvotaan säännöllisesti. Samoin työntekijämme käyvät säännöllisesti alan koulutuksissa. Kuulumme myös yrittäjäjärjestöön.

fas fa-external-link-alt

Sähköiset palvelut

Taloushallinnon pääohjelmistomme on Visma Fivaldi. Asiakastunnuksilla pääset kirjautumaan oman yrityksesi tietoihin tästä.